Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

… θα θερίσουν θύελλες


Του Δημήτρη Μπεκιάρη

Η τρόικα, ο γερμανικός πολιτικός παράγοντας και το διεθνές τραπεζικό σύστημα έχουν δείξει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι στις πρόθεσή τους είναι να εξανδραποδιστεί ο ελληνικός λαός, να καταργηθεί στην πράξη η ελληνική εθνική κυριαρχία, να υφαρπαγούν οι κλασσικές αρμοδιότητες του εγχώριου πολιτικού συστήματος και να διαλυθεί το κοινωνικό κράτος.

Συνοδοιπόροι των διεθνών τοκογλύφων, των «οικονομικών δολοφόνων» και του Δ΄ Ράιχ είναι οι εκφραστές της ντόπιας διαπλοκής, οι ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία opinion leaders και οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί κύκλοι, οι οποίοι ασκούν αφόρητες πιέσεις προς το πολιτικό σύστημα, ώστε να συναινέσει και να καταστεί συνένοχο στη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος σε βάρος του ελληνικού λαού και εισηγούνται την πλήρη και άνευ όρων υποταγή στους νεοφιλελεύθερους δομικούς εξαναγκασμούς.   

Τα ψέματα τελείωσαν. Χρέος του πολιτικού προσωπικού της χώρας, έστω αυτή την ύστατη ώρα, είναι να αποτρέψει στο ελληνικό κοινοβούλιο, στον χώρο που για το αστικοκοινοβουλευτικό σύστημα ισοδυναμεί με τον «ναό της δημοκρατίας», έναν ακόμη βιασμό της δημοκρατικής διαδικασίας, άλλον ένα διασυρμό των θεσμών, άλλη μία παραβίαση της συνταγματικής τάξης και άλλη μία απόπειρα εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Χρέος του πολιτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο πρέπει να υπηρετεί τον ελληνικό λαό και μόνο, είναι να μην ενδώσει στους εκβιασμούς της τρόικας.

Οι βουλευτές, δηλαδή οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού έχουν χρέος και δημοκρατικό καθήκον να καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση και να αρνηθούν τα σκληρά μέτρα που το συνοδεύουν, στο όνομα του λαού και της πατρίδας. Μόνο έτσι θα γλιτώσουν από τις ερινύες και από την «καταδικαστική απόφαση» της Ιστορίας, η οποία είναι αμείλικτη, μόνο έτσι θα αποτρέψουν την καταστροφή της χώρας μας.

Οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που συγκροτούν το «μαύρο μέτωπο» της συγκυβέρνησης – μαριονέτας, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, και ανεύθυνοι απέναντι στους Έλληνες, όχι διότι όπως «παπαγαλίζουν» οι ευθυγραμμισμένοι με τα υπερεθνικά πολιτικά και οικονομικά συστήματα και κέντρα «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» καθυστέρησαν να υποχωρήσουν έναντι των απαιτήσεων του ΔΝΤ, των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αλλά διότι συμφώνησαν από κοινού με τον δοτό πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να παραδώσουν τη χώρα στους δανειστές καταδικάζοντας για πολλές δεκαετίες τον ελληνικό λαό.

Απέναντι στο «μαύρο μέτωπο», το οποίο υποθηκεύει τις ζωές όλων μας και των παιδιών μας, ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεκινήσει ανένδοτο, δημοκρατικό και πατριωτικό αγώνα.    

Σε αυτόν τον αγώνα, η ενότητα και η κοινωνική συνοχή, η διαρκής κινητοποίηση των δημοκρατικών δυνάμεων και των εργαζομένων, η συσπείρωση και ο συντονισμός όλων όσοι αντιστέκονται στην πολιτική του μνημονίου, αποτελούν τα κύρια εργαλεία για την ανατροπή της έξωθεν επιβαλλόμενης κοινωνικής γενοκτονίας.
Οι δανειστές της χώρας μας και οι ντόπιοι συνεργάτες τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες.   

("Η ΑΞΙΑ", από τη στήλη "Επί ξυρού ακμής", Σάββατο 11/2/2012)